Kemsyt Studio

Kemsyt Studio Hivatalos Blogja! Amíg nem készül el az új honlap itt lesznek a fontosabb történések publikálva.

Friss topikok

Jó szokásomhoz híven elég rég írtam a blogra, ez sok mindennek volt köszönhető, legfőbbként a munkámnak, ami hatására elég kevés szabadidővel rendelkezem. 

A Játékfejlesztés.hu és a Thx Games egy közös úgynevezett prototípus versenyt hirdetett. Háromféle kategória közül lehet választani, ebből kettő engem nagyon megfogott. Az egyik a Forradalom témakörére épít. Röviden akadályozd meg, hogy elszabaduljanak az indulatok és a végén kitörjön a forradalom. Sajnos a kevés szabadidőmnek köszönhetően ezt a projectet nem tudnám 1 hónap alatt elkészíteni, főleg úgy, hogy én 3D-s környezetben valósítanám meg. A másik téma pedig egy szójáték létrehozása. Röviden a cél, minél kevesebb betűk átrendezésével értelmes szavakat kell kirakni. A program 2D-s felületen fut, tehát nem kell a 3D-vel szöszölni, az alapok már megvannak, remélhetőleg sikerül November 5. egy működő képes verziót összehoznom.

A hétvégén majd teszek fel képet az aktuális állapotról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://djlazar.blog.hu/api/trackback/id/tr364833644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása