Kemsyt Studio

Kemsyt Studio Hivatalos Blogja! Amíg nem készül el az új honlap itt lesznek a fontosabb történések publikálva.

Friss topikok

Na végre elkészült egy kezdetleges update rendszer. Hogyha van új verzió akkor a kliens indítása után megjelenik egy üzenet hogy van új verzió és a program letölti. Ilyenkor az balak bal alsó részében lehet majd látni a letöltési adatokat: százalék, sebesség stb. A kliens rész is jól halad nemsokára nekiállok, a regisztrációs résznek utána meg majd jöhet a neheze maga a JÁTÉK!!












UI: Természetesen ezek nem a végleges textúrák:D

EDIT: A kép picit nagyra sikeredett:D  de a lényeg látszik:D 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://djlazar.blog.hu/api/trackback/id/tr42368731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bolyzsolt · http://bolyzsolt.extra.hu 2008.03.06. 19:34:57

Jól haladsz te is, sok sikert! :)
Csak nem értem, miért pont azokkal a dolgokkal kezdesz, amiket a játék végén is ráér megcsinálni. Én pl. a játékomnál azonnal magát a játékot csinálom, a menü, átvezető videók, stb. csak a legvégén kerül sorra.

djlazar 2008.03.08. 13:27:49

Kösz:). Hát igen ez egy rossz tulajdonságom:D előbb a menü utána egyre jobban haladok és bonyolítom. Neked is sok sikert!!
süti beállítások módosítása